De Heuvelrug Avonturenclub

De Heuvelrug Avonturenclub is dé plek voor alle kindjes vanaf 2 jaar en hun papa’s en mama’s om onder begeleiding in de natuur te ravotten, seizoensgerichte spelletjes te spelen en samen op avontuur te gaan! Vanaf september 2023 heeft Sesjèna van Natuur en kids het stokje door gegeven aan Marlou. Vanaf nu kun je, je via deze link aanmelden voor de Heuvelrug Avonturenclub. 


Durf jij mee?

Dit najaar verzamelen we om de 4 weken bij Mas Montagne in Amerongen. We starten om 10.00 uur een en sluiten om 11.00 uur af. Daarna is er gelegenheid om in het restaurant Mas Montagne na te kletsen onder het genot van een lekker kopje koffie, thee of een sapje. Uiteraard kan er daarna nog zelfstandig verder gespeeld worden. Leer andere kindjes en ouders kennen en ga mee op pad! 
Per kind betaal je een bijdrage van €7,50.


DATA NAJAAR 2023

  • 9 September
  • 7 Oktober
  • 4 NovemberOver dit initiatief 

Dit initiatief is op verzoek van Monique Könings, moeder van Merel (2 jaar) en oprichter van Natuuropleiding. Zij merkte dat er in Amerongen en omgeving vrij weinig georganiseerd wordt voor de echte kleintjes, laat staan op het gebied van natuur en avontuur! Bij Natuur en Kids is zij dan natuurlijk aan het juiste adres. 


Over Natuur en Kids 

De natuur is een plek waar ouders en kinderen gewoon even kunnen 'zijn'. Waar er verwonderd en beleefd kan worden. Natuur en Kids wil zoveel mogelijk ouders en kinderen stimuleren om de natuur op te zoeken en buiten te spelen.