De Heuvelrug Avonturenclub

De Heuvelrug Avonturenclub is dé plek voor alle kindjes vanaf 2 jaar en hun papa’s en mama’s om onder begeleiding in de natuur te ravotten, seizoensgerichte spelletjes te spelen en samen op avontuur te gaan! 


Durf jij mee? 

Iedere eerste zaterdag van de maand verzamelen we bij Mas Montagne in Amerongen. We starten om 10.00 uur een en sluiten om 11.00 uur af. Daarna is er gelegenheid om in het restaurant Mas Montagne na te kletsen onder het genot van een lekker kopje koffie, thee en sapje. Uiteraard kan er daarna nog zelfstandig verder gespeeld worden. Leer andere kindjes en ouders kennen en ga mee op pad! 
Per kind betaal je een bijdrage van €7,50.


Wil je mee op ontdekking in de natuur? Als je, je aanmeld ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden die je onderaan de pagina kunt doorlezen.
Aanmelden kan via onderstaand aanmeld formulier of stuur een mailtje naar infonatuurenkids@gmail.com. Tot snel : )  

Over dit initiatief 

Dit initiatief is op verzoek van Monique Könings, moeder van Merel (2 jaar) en oprichter van Natuuropleiding. Zij merkte dat er in Amerongen en omgeving vrij weinig georganiseerd wordt voor de echte kleintjes, laat staan op het gebied van natuur en avontuur! Bij Natuur en Kids is zij dan natuurlijk aan het juiste adres. 


Over Natuur en Kids 

De natuur is een plek waar ouders en kinderen gewoon even kunnen 'zijn'. Waar er verwonderd en beleefd kan worden. Natuur en Kids wil zoveel mogelijk ouders en kinderen stimuleren om de natuur op te zoeken en buiten te spelen. 

Aanmelden Heuvelrug Avonturenclub 

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Algemene voorwaarden Heuvelrug Avonturenclub

  • Vooraf opgeven via infonatuurenkids@gmail.com vernoem aantal kinderen en leeftijd zodat daar bij de activiteiten rekening mee gehouden kan worden. 


  • De (groot)ouders blijven verantwoordelijk voor hun kind. Baby’s zijn welkom als je ze gemakkelijk in wagen of draagzak mee kunt nemen. Voor een baby hoef je niet te betalen. 


  • Het maximum voor de Heuvelrug Avonturenclub is 10 kinderen. Een ochtend gaat door zodra er 3 inschrijvingen zijn. Kinderen vanaf 2 jaar mogen meedoen als zij zelf 500 meter kunnen lopen. 


  • Met een groep kun je ook een andere dag of tijd met ons afspreken. Je betaalt dan 45 euro voor een groep tot en met 6 kinderen en 7,50 euro voor ieder extra kind. De groep moet minimaal 1 volwassene per 2 kinderen tellen en ook hier blijf je verantwoordelijk voor de kinderen in de groep. 


  • De ouders/verzorgers van de kinderen die mee gaan mee zorgen zelf voor eten en drinken. 


  • Natuur & kids let zorgvuldig op de veiligheid van de kinderen en geeft duidelijke instructies. Natuur & kids neemt geen aansprakelijkheid op zich voor ongelukken. Natuur & kids neemt ook geen aansprakelijkheid op zich voor diefstal, vermissing of zoekraken van uw eigendommen. 


  • Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel! Natuur & kids neemt geen aansprakelijkheid voor natte sokken en natte kleding. Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor geschikte kleding.  Natuur & kids zal de Heuvelrug Avonturenclub annuleren of verzetten bij een zware stormwaarschuwing (code oranje of rood) of onweer 


  • Indien het opgegeven kindje onverwachts ziek is of er andere onverwachte familie-omstandigheden zijn, kan de Heuvelrug Avonturenclub tot op de dag zelf kosteloos worden geannuleerd, mits geprobeerd wordt een andere datum vast te stellen. 


  • Wij realiseren ons dat, hoe goed we ook ons best doen, deelnemers (om welke reden dan ook) ontevreden kunnen zijn. Wij leren en groeien graag en nemen klachten dan ook zeer serieus, hier gaan we vertrouwelijk mee om. Stuur gerust een mailtje naar infonatuurenkids@gmail.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Naam van je dienst

Gratis

Blijf georganiseerd en laat klanten wanneer ze maar willen direct vanaf je website boeken. Gebruik deze ruimte om je klanten te vertellen waarom ze bij je zouden moeten boeken. Vermeld details over je evenement en geef ze alle informatie die je met hen wilt delen.

Dit is de locatie waar je dienst plaatsvindt

DD/MM/JJJJ - uu:mm